tiistai 29. tammikuuta 2013

Vadelmajuustokakku lasissa


Nämä juustokakut valmistuvat nopeasti suoraan tarjoilukulhoihin. Helppo jälkiruoka valmistaa esimerkiksi mökillä missä ei ole uunia. Voit korvata jogurtin kermavaahdolla, vatkaa silloin kermavaahto ensin kevyesti. 

4 kpl:

200g maustamatonta tuorejuustoa (kevytjuusto käy!)
100g turkkilaista jogurttia
3-4 rkl sokeria
½ tl vaniljasokeria
5-10 kaurakeksiä
1 rkl vadelmahilloa
1-2 dl tuoreita vadelmia

Tee näin:
- Murskaa keksit. Vatkaa tuorejuustoa n. 2 minuuttia. Sekoita jogurtti, sokeri, vaniljasokeri sekä vadelmahillo sekaan. 
- Täytä lasit/jälkiruokakulhot vuorotellen kekseillä, juustoseoksella sekä tuoreilla vadelmilla. Koristele lopuksi muutamalla vadelmalla sekä tuoreella mintulla tai sitruunamelissalla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...